top of page

Om Svenska Våtrumsentreprenören

Företaget grundades år 2018 av Joel Bäck och har sedan dess byggt högkvalitativa Badrum i Norrköping. Vi har stark fokus på vår kundservice och strävar efter att göra alla nöjda, vi kommer gärna på ett hembesök för att diskutera planer och lägga upp en offert.

Våtrumsrenovering

Vårt arbetsätt

När det gäller badrumsrenoveringar anser vi att kunden alltid ska vara i fokus, därför använder vi oss av ett arbetssätt som ser till att alla blir nöjda. Först bokar vi in ett hembesök där vi diskuterar era planer och förväntningar, efter det skapar vi ett ritningsförslag samt en offert som innefattar samtliga hantverksgrupper.

 

 Sedan så för vi en dialog med kunden fall det är något som kan ändras, efter allt är till förväntning så sätter vi ett start- och slutdatum. Därefter utför vi renoveringen med ett serviceinriktat och sammansvetsat gäng, när vi är färdiga har vi ett överlämnande och ni erhåller era kvalitetsdokument.

Badrum vitt

Grundaren Joel Bäck

Grundaren Joel Bäck har under många år arbetat med badrums renovationer och kände 2018 att denna erfarenhet skulle bäst komma till nytta genom att starta ett eget bolag. Sedan dess har Joel jobbat hårt för att hålla högsta möjliga kvalité på alla jobb som utförts. Beviset på detta finns både i referens bilderna vi har samt våra recensioner på Google!

Våra badrumsleverantörer

Självklart använder vi oss av flera marknadsledande leverantörer för att kunna garantera att våtrummen blir av högsta kvalité. Genom att använda flera leverantörer ser vi till att kundens visioner kan mötas på bästa sätt. Vill ni veta exakt vilka leverantörer vi använder? Klicka här.

Våtrum

Drömmer ni om ett nytt badrum?

bottom of page